Binatlı İlkokulu

Vizyon: Araştıran, sorgulayan, kendini ifade edebilen, bilimsel düşünen, teknolojiyi kullanabilen, bilgiyi kendilerine mal edip yaşama geçirebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeyen, onları iyi anlayıp özümseyebilen, öz güvenli, hedeflerini doğru koyabilen, vicdanlı, hoşgörülü, öz değerlerinin farkında, başkalarına saygılı, mutlu ve insani yönü güçlü bireyler yetiştirmek.

Misyon: Hayallerini gerçekleştirmede ısrarcı, değişime ve gelişime açık, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma yoluna katkıda bulunacak lider bir kurum olmak.

Başarılar: 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılan e twinning projelerinde ulusal ve avrupa kalite etiketi kazanılmıştır.

Saatler: 08.10-13.30
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Birleştirilmiş sınıflı bir okul. Okulun lojmanı anasınıfı olarak kullanılmaktadır.

WEB - https://binatliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Binatlı Köyü Binatlı İLKOKULU Şanlıurfa/ Suruç

Yerleşim Yeri - Binatlı Köyü

Adres - Binatlı Köyü Binatlı İLKOKULU Şanlıurfa/ Suruç

Ulaşım Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa iline 50 km , Suruç ilçesine 5 km´dir.