Eğer....Olmasaydı....Projesi

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Tuğba SAPMAZ Eğer...Olmasaydı...projesi ile ikinci eTwinning projesi etkinliklerine başlamıştır.

19.12.2020 442

Proje kapsamında öğrencilerimizin hayatında varlığını unuttuğu temel ihtiyaçlarımızın ne kadar önemli olduğunun farkına varmalarını sağlayacağız. Öğrencilerimiz gözlemlerini resim, şiir, masal, web 2.0 araçları ile göstermeye çalışacaklar. Proje ile öğrencilerimizin farkındalıkları artacak ve empati duyguları gelişecektir. Projede kapsamındaki ortak okul öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler ve ortak çalışmalar yapacağız. Projede ülkemizden farklı şehirlerden 9 okul ve kardeş ülke Azerbaycan'dan 1 okul işbirliği içinde çalışacağız. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir proje süreci diliyoruz. Yaptığımız çalışmaları uzaktan eğitim sürecinde aşağıdaki panodan takip edebilirsiniz.

19-12-202019-12-2020

Eğer Olmasaydı Projesi Panosu